Sebastian Ryberg tävlade även igår under Latte Art tävlingen, gårdagens lätt nervösa Sebastian verkade vara som bortblåst idag. Han har förutom uttagningstävlingarna tävlat i Barista Cup och Latte Art i Italien. Han kaffe har sitt urspung i Bolivia, Peru och Honduras och är fruktigt med en balanserad syra. Toner av sötma och mörk choklad och en skön eftersmak. Kaffet är rostat av Fogarillo där han också jobbar. Han åker gärna till Italien som ni förstår, det var där han lärde sig att uppskatta cappuccino:n.
Siganturdrinken som heter Caffe Fogarillo med pistagetouch innehåller förutom espresso även, smält mjölkchoklad, kallpressad olivolja(från hans sambo:s gård i Italien!!) och pistagenötspasta. Jag tog själv det som fanns kvar i Åre-Eva:s glas och oj så chokladig, söt och god den var!
Sebastian är som många andra otroligt lugna på scenen, han hade skönt stöd av sina övriga Fogarillo vänner som pushade honom under hela den grymma presentationen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar