Grattis till finalplatsen!
Kommer du att ändra på något jämfört med igår?
-Jag har minskat doseringen något och förhoppningsvis smakar kaffet snäppet bättre genom denna ändring.
Vad var du mest nöjd med under gårdagens presentation?
-Att det kändes så bra trots att det ver en lång dag igår. Jag gick ut som siste tävlande i semifinalen och det var 10 timmar mellan möte och tävling.
Om du var tvungen att välja en kaffesort/böna som du skulle dricka i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
-Mitt tävlingskaffe, Yirgacheffe från Etiopien.
Hur fick du idén till signaturdinken?
-Jag sökte smaker som kompletterar och förhöjer mitt kaffe, det fann jag bland annat i nypon och stjärnanis.
Hur många timmar (uppskattningsvis) har du lagt på träning inför tävlingen?
-100-200 timmar, jag har förutom träningen vid maskinen tillverkat egna brickor som jag serverar på så det har blivit några timmer i verkstaden.
Hur många timmar (uppskattningsvis) har du lagt på träning inför tävlingen?
-100-200 timmar, jag har förutom träningen vid maskinen tillverkat egna brickor som jag serverar på så det har blivit några timmer i verkstaden.
Har du tagit hjälp av någon utanför kaffevärlden t ex. en mental coach inför din presentation?
-Min sambo har hjälpt mig mycket.
Har du sovit gott inatt?
-Ja.
Till sist, en klassisk sportfråga; hur kändes det igår när du fick reda på att du var i final?
-Verkligen jättebra, det var målet med gårdagen!
Intervjuad av Anna Nordström
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar